skip to navigation

Video

Nazadnje dodane vsebine:

VARNOSTNI DIM SPET V AKCIJI! PREPREČEN VLOM. (Poglej video >>)

 
Datum: Maj 2012
Še en preprečen vlom na bencinski servis, dokazuje, da so sistemi varnostnega dima najbolj učinkovito protivlomno sredstvo. Zaščitite svoje premoženje!

 

PREPREČEN ŽE 5. VLOM NA BENCINSKI SERVIS (Poglej video >>)

 
Datum: 4. Marec 2012
Sistemi varnostnega dima delujejo, kjer druge varnostne zaščite odpovejo. Poskrbite za varnost vašega premoženja pravočasno in učinkovito.

 

ZAŠČITITE VAŠE PREMOŽENJE V NEKAJ SEKUNDAH (Poglej video >>)

 
Datum: 27. Februar 2012
Sistemi varnostnega dima delujejo, kjer druge varnostne zaščite odpovejo. Poskrbite za varnost vašega premoženja pravočasno in učinkovito.


VLOMILCI ZOPET OSTALI PRAZNIH ROK (Poglej video >>)

 
Datum: 11. November 2010
Objekt: Bencinski servis 5
Vlomilci so bili znova na delu. Prav tako pa tudi sistemi varnostnega dima Concept Smoke Screen! Vlomilci so ostali praznih rok.

ČESAR NE VIDIŠ, NE MOREŠ UKRASTI.


ZOPET PREPREČEN VLOM NA BENCINSKI SERVIS (Poglej video >>)

 
Datum: 11. November 2010
Objekt: Bencinski servis 4
V času, ko se vsakodnevno srečujemo z vlomi in ropi je pomembna hitra in zanesljiva zaščita. V to kategorijo varnostnih izdelkov zagotovo sodijo sistemi varnostnega dima. Ti so zopet preprečili tatvino večje vrednosti. Prestrašeni vlomilci so odšli brez plena.


PREPREČEN VLOM NA BENCINSKI SERVIS 3 (Poglej video >>)

 
Datum: 4. Oktober 2010
Objekt: Bencinski servis 3
Sistemi varnostnega dima so se zopet izkazali za uspešno protivlomno sredstvo. Tokrat je bil tarča vlomilcev bencinski servis v Ljubljani. Škode praktično ni bilo, saj so bila poškodovana zgolj vhodna vrata, preprečena pa je bila vlomna tatvina večje vrednosti. Več si lahko ogledate na naslednjem posnetku.


VLOM NA BENCINSKI SERVIS 2 – SMOKE SCREEN V AKCIJI (September 2010) (Poglej video >>)

 
Datum: Januar 2010
Objekt: Bencinski servis 2
Varnostna kamera enostavno onesposobljena s pomočjo PVC vrečke. Vlomilec poškoduje ključavnico na vhodnih vratih in vstopi v objekt. Takoj ob pristopu k blagajni se sproži sistem varnostnega dima Concept Smoke Screen. Prestrašeni vlomilec nemudoma zapusti prostor, še preden dim doseže prodajni prostor.

ČESAR NE VIDIŠ, NE MOREŠ UKRASTI!


VLOM NA BENCINSKI SERVIS – NOV PREPREČEN VLOM (September 2010) (Poglej video >>)

 
Datum: April 2010
Objekt: Bencinski servis 1
Vlomilca poškodujeta varnostni zatič in ključavnico na dnu vhodnih vrat. Območje zapustita za 15 minut, da se prepričata ali se je sprožil alarm. Po preteku časa in brez znaka o kakršnikoli intervenciji se vrneta in vlomita v objekt. Ob vstopu se aktivira zakasnjen vklop. Vlomilca veselo polnita žepe, ko jih preseneti sistem varnostnega dima Concept Smoke Screen. Prestrašena vlomilca ob naglici izgubita še tako težko pridobljeni plen.

ČESAR NE VIDIŠ, NE MOREŠ UKRASTI!


VAROVANJE VHODOV V SKLADIŠČE (Poglej video >>)

  Video prikazuje izjemno moč sistema varnostnega dima serije E (E-900). Kamera prikazuje enega izmer 11 sistemov, nameščenih v tem skladišču. Cilj je, s pokrivanjem vstopnih in izstopnih točk, varovati osrednji del skladišča, kjer se nahajajo najvrednejši predmeti. Serija E s svojo surovo močjo in najmanjšim premerom delcev najbolj primerna za varovanje, tako velikih kot tudi vseh ostalih prostorov, kjer je potrebno hitro polnjenje z varnostnim dimom.


RAZVOD DIMA – En sistem E-900 (Poglej video >>)

  Sistemi Concept Smoke Screen so nadvse primerni tudi za razvod dima. S pomočjo te tehnike lahko en sam sistem serije E spremenimo v izjemno močno orodje za preprečevanje vlomov in ropov. Video prikazuje en sistem tipa E-900 na katerem je uporabljen razvod dima s štirimi izhodi. Na ta način lahko dobesedno ustvarimo široke dimne zavese, ki preprečujejo dostop do varovanih predmetov.
See the power of the E Series

Concept Smoke Screen

Video vsebine

Oglejte si video vsebine preprečenih vlomov in simulacij generatorjev dima.